Jeep introduceert Cherokee Business Edition

Jeep heeft voor de zakelijke markt de Business Edition aan het Cherokee-gamma toegevoegd. De leaserijders profiteren onder meer van een lagere prijs.

Jeep Cherokee Business Edition
De Business Editions zijn gebaseerd op de versie met 170 pk sterke turbodiesel, vierwielaandrijving en de nieuwe negentrapsautomaat. Er is een Business Edition van de Longitude en eentje van de luxe Limited.De standaarduitrusting van de Longitude Business Edition omvat onder meer 17-inch lichtmetaal, een parkeerhulp achter, 5-inch touchscreen voor het Uconnect-infotainmentsysteem, een audiosysteem met zes speakers en automatische klimaatregeling.

De Limited Business voegt hier nog het volgende aan toe: de geavanceerdere JeepActive Drive II-vierwielaandrijving, nappaleren bekleding, 18-inch lichtmetaal, xenonkoplampen, parkeerhulp aan de voor- en achterzijde, een 8,4-inch scherm voor het infotainment, een Alpine-audiosysteem met negen speakers, een achteruitrijcamera, elektrische bedienbare achterklep en een achtvoudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel.

De Jeep 2.0 Longitude Business Edition AWD is er vanaf 49.990 euro, de Limited Business Edition AWD krijg je mee voor 56.990 euro. Dit zijn versies die vooral bedoeld zijn voor straatgebruik, wie echt veel offroad wil gaan, doet er goed aan door te sparen voor de Limited Business Edition met een speciaal differentieel en beschermplaten voor de bodem. Die mag mee voor 58.990 euro.